Brownie z fasoli i batatów

Home / Blog

Brownie z fasoli i batatów

Podaje przepis na szybkie czekoladowe ciacho.
Całkowita improwizacja – z produktów, które były pod ręką 🙊🙉

🌼Składniki:

  •  500 gram fasoli czerwonej, 
  •  200 gram batat,
  •  3 jajka, 
  •  50 gram odżywki białkowej (czekolada-orzech)
  •  70 gram mąki kukurydzianej
  •  40 gram mąki ziemniaczanej

🌸Sposób przygotowania: 

Batata obrać, ugotować. Zblendowac z ugotowaną fasolą, dodać jajka, odżywkę białkowa oraz mąki. Wymieszać. Piec w piekarniku ok 60 minut.
Polewa to gorzka czekolada z masłem orzechowym 🍰

Bartosz Miłosek-Strength and Conditioning Coach-Chodzież
Zdrowie Od Kuchni – Kinga Polowa

Share: